Direct contact? Bel: 06 - 53 257 829

HomeWat kost het?

Wat kost het?

conMetis werkt altijd op maat. Dat geldt voor adviezen, voor begeleiding en voor mediation. Voor een prijsopgave verzoeken wij u om contact op te nemen.

Duidelijkheid vooraf  U wilt weten waar u aan toe bent. Wij onderzoeken vooraf wat uw wens is, en wat nodig is om u verder te  helpen. Daarom vragen wij u om ons de nodige gegevens te verstrekken zodat wij zo goed mogelijk kunnen inschatten wat nodig is. 

Opdrachtbevestiging  Wij werken met een opdrachtbevestiging waarin is verwoord wat wij gaan doen en onder welke voorwaarden dat gebeurt.

Advisering  Gebaseerd op uw informatie geven wij een prijsopgave. Omdat bij uitgebreide adviezen moeilijk vooraf is in te schatten hoeveel tijd nodig is geven wij een minimum en een maximumbedrag. Uitgangspunt is dat uw wensen in de loop van het traject niet veranderen. 

Begeleiding en counseling  Wij stellen na inventarisatie van uw wensen een traject voor met de bijbehorende prijs. Dit geldt ook voor cursussen en lezingen.  

Mediation  wordt per besteed uur doorberekend. Een indicatie vooraf is uiteraard niet te geven. De richtprijs per uur is € 150,00 exclusief btw.