Direct contact? Bel: 06 - 53 257 829

HomeOver mij

Over Jan Willemportret jan willem

Ik ben een gedreven masseur met een jonge geest en een brede belangstelling die veel verder gaat dan alleen massage. Ik ben geboeid door de grote uiterlijke en innerlijke verschillen tussen mensen. Die verschillen ervaar ik ook bij degenen die ik masseer. Daardoor zijn geen twee massages gelijk. Voor mij is massage veel meer dan alleen het uitvoeren van handelingen. Het is een bijzondere vorm van verbinding. 

Jaren werkte ik in een financieel-juridische wereld, waar nadenken belangrijker is dan voelen. Het hoofd stroomde over van gedachten, het gevoel stond te vaak droog.  Ik wilde iets anders doen, waarbij mijn gevoel belangrijk zou zijn.

Uit nieuwsgierigheid volgde ik een workshop massage. Die paar dagen bevielen me zo goed dat ik direct een opleiding van twee jaar ben gaan volgen. Daarnaast volgde ik lessen over mediteren en woonde ik workshops bij waarin de spirituele kant van massage werd belicht. Dat leverde nieuwe technieken en nieuwe inzichten op. Het werd alleen maar leuker. Gemasseerd worden is heerlijk, dat wist ik al. Dat ook het geven van een massage heel fijn is en veel voldoening kan geven leerde ik snel. Masseren is een tweede natuur geworden. 

Ik leer je graag kennen,

Jan Willem Kemper