Direct contact? Bel: 06 - 53 257 829

HomeEen goede massage geeft energie!

Hoe verloopt een massage bij conMetís?

Eerst bespreken we waar je behoefte aan hebt. Jouw wensen zijn bepalend voor het verloop van de massage. Je kunt je natuurlijk ook laten verrassen. 

Als je voor het eerst komt duurt het gesprek wat langer. Het is mogelijk om voordat je een echte afspraak maakt kennis te maken en je vragen te stellen. Dat kan telefonisch of met een zoommeeting. Het is belangrijk dat we beiden met een goed gevoel beginnen.

Goed masseren kan alleen op de blote huid. Natuurlijk bepaal jij wat wel en wat niet gemasseerd gaat worden. Je bepaalt zelf wat je aanhoudt.

Ik werk volgens de principes van het “Wheel of Consent” naar de boeken van Betty Martin. Dat betekent dat jij aangeeft aan wat je wel en wat je niet prettig vindt en dat ik je daarin onvoorwaardelijk volg. Ik vertrouw erop dat je aangeeft wat je nodig hebt, en wat je niet wil. Een 'nee' is een 'nee'. Een 'ja 'kan altijd een 'nee' worden, ook tijdens de massage. Jij mag erop vertrouwen dat ik je wensen onvoorwaardelijk honoreer en respecteer. 

Welke hulpmiddelen worden gebruikt?

Tijdens de massage lig je comfortabel op een verwarmde massagetafel. De rustgevende ruimte is aangenaam verwarmd en verlicht. Je wordt gemasseerd met geurloze natuurlijke amandelolie. Als je daarvoor allergisch bent is er een veilig alternatief. 

Praten hoeft niet, het mag wel. Soms gebruik ik attributen als verwarmde bamboestokken, tok-sen of hotstones als aanvulling. 

Bij bepaalde sessies gebruik ik hoogwaardige etherische olie.

Emoties

Elke ervaren masseur weet het: bij diepe ontspanning kunnen gevoelens en emoties loskomen. Dat is niet iets om je voor te schamen. Integendeel, daar is alle ruimte voor. Het is bevrijdend om die emoties te uiten. Er over praten hoeft niet, het mag wel. Het lucht enorm op!