Direct contact? Bel: 06 - 53 257 829

HomeconMetís NieuwsNieuwe website

Nieuwe website

Nieuwe website

Wat zet je op een nieuwe website?

Bij het maken van deze website heb ik me vaak afgevraagd wat ik nu echt wil overbrengen. Op websites van veel aanbieders van massages zie je perfecte foto’s van heel mooie mensen die in een heel mooie omgeving genieten van een massage. Op deze website zie je die niet. Je kent ze waarschijnlijk al...

Maar wat dan? Massage is fijn. Het ontspant lijf en geest, en het versterkt je energie. Voor jou is het geruis van de bladeren van de bomen in het bos het meest rustgevende ervaring die je kent. Voor een ander zijn het bergtoppen met eeuwige sneeuw, een vredig kabbelend beekje, of misschien wel een bulderende branding. En weer een ander vindt de grootste ontspanning tijdens een concert, of een dance event. De wijze van ontspannen is voor ieder anders, en voor massage geldt hetzelfde. Daarom heeft een massagesessie bij mij geen vaste inhoud. Niemand krijgt dezelfde massage als zijn of haar voorganger, en zelf krijg je nooit twee keer dezelfde massage. Natuurlijk zullen bepaald elementen terugkomen. Steeds wat anders.

Regelmatig plaats ik nieuwe stukjes. Alles wat met massage, ontspanning en wat daarmee te maken heeft kan besproken worden.

Heb je zelf een ervaring met massage die je graag wil delen, stuur een mail naar jwk@conmetis.nl. Als jij het goed vindt en je bijdrage past binnen de sfeer van deze website kun je hier je eigen verhaal teruglezen. .